WA+beperkt casco autoverzekering

De beperkt casco verzekering is een bezitsverzekering en geeft dus, naast de aansprakelijkheidsdekking, dekking aan het eigen bezit.

Dekking

Bij een WA+beperkt casco Autoverzekering wordt de volgende schade aan uw auto vergoed: schade aan derden veroorzaakt door de eigenaar / bestuurder van de auto. Deze verzekering dekt ook schade aan de eigen auto in bepaalde situaties, zoals in de polis omschreven. U kunt hierbij denken aan brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, een botsing met loslopende dieren en ruitbreuk.

Wanneer een WA+beperkt casco verzekering?

De Beperkt Casco Autoverzekering wordt geadviseerd voor auto's van drie / vier jaar oud tot acht jaar oud. Dit is slechts een advies, u kunt ook voor een uitgebreidere dekking kiezen als u ook verzekerd wilt zijn tegen schade aan uw eigen auto.

Lease auto verzekeren

Bij het verzekeren van een lease auto, is het aan te raden om een All Risk verzekering af te sluiten. Stel u heeft een lease auto van 25.000 euro WA verzekerd en u rijdt deze total loss. Dan heeft u geen eigen auto maar wel een schuld van 25.000 euro

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel 0512 - 305 987
of stuur ons een e-mail.


De voordelen op een rij


Veilig en vertrouwd

Kwaliteit staat bij Verzekering Vergelijken hoog in het vaandel. Daarom zijn wij aangesloten bij diverse organisaties welke de kwaliteit van Verzekering Vergelijken waarborgen.

Verzekering Vergelijken is aangesloten bij:

kifid ffp rpa

Verzekeringsmaatschappijen:

Aegon, Allianz, ASR, Avero, Bovemij, Delta Lloyd, De Goudse, Generali, Klaverblad, London Verzekeringen, Nationale Nederlanden, Reaal en Unigarant.


Meer informatie