WA+casco autoverzekering

Een WA+casco Autoverzekering wordt ook wel een All-Risk verzekering genoemd, omdat het u verzekert tegen bijna alle schade.

Dekking

Bij een WA+casco Autoverzekering wordt de volgende schade aan uw auto gedekt: Schade aan derden veroorzaakt door de eigenaar / bestuurder van de auto, brand, diefstal, storm en ruitbreuk. Botsingen, omslaan, slippen en van de weg raken worden eveneens gedekt met een WA+casco autoverzekering. De WA+casco Autoverzekering is de meest uitgebreide dekking.

Wanneer een WA+casco Autoverzekering?

De WA+Casco Autoverzekering wordt geadviseerd voor vrijwel nieuwe auto's die jonger zijn dan drie / vier jaar.

Lease auto verzekeren

Bij het verzekeren van een lease auto, is het aan te raden om een All Risk verzekering af te sluiten. Stel u heeft een lease auto van 25.000 euro WA verzekerd en u rijdt deze total loss. Dan heeft u geen eigen auto maar wel een schuld van 25.000 euro.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel 0512 - 305 987
of stuur ons een e-mail.


De voordelen op een rij


Veilig en vertrouwd

Kwaliteit staat bij Verzekering Vergelijken hoog in het vaandel. Daarom zijn wij aangesloten bij diverse organisaties welke de kwaliteit van Verzekering Vergelijken waarborgen.

Verzekering Vergelijken is aangesloten bij:

kifid ffp rpa

Verzekeringsmaatschappijen:

Aegon, Allianz, ASR, Avero, Bovemij, Delta Lloyd, De Goudse, Generali, Klaverblad, London Verzekeringen, Nationale Nederlanden, Reaal en Unigarant.


Meer informatie