Over Ons

Wie is Verzekering Vergelijken

Verzekering Vergelijken in het kort:

Verzekering Vergelijken is opgericht in 2000 en is een onafhankelijke financiële dienstverlener. Ons streven is de beste prijs-kwaliteitverhouding uit de markt aan te bieden waarbij het belang van de klant voorop staat. De site van Verzekering-Vergelijken vergelijkt voor u alle verzekeraars op objectieve wijze en heeft dan ook geen banden met verzekeraars. De website is ook zo ingericht dat u zelf de premies en voorwaarden kunt vergelijken. Het vergelijken van de premies en het vrijblijvend opvragen van offertes via de site is voor consumenten gratis. Ook sluit u online binnen enkele eenvoudige stappen de verzekeringen af, en ontvangt u in de meeste gevallen vrijwel direct een bevestiging en acceptatie. Na acceptatie ontvangt u binnen enkele dagen de polis.

Wilt u onze dienstenwijzer bekijken? Klik dan hier.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel 0512 - 305 987
of stuur ons een e-mail.


De voordelen op een rij


Veilig en vertrouwd

Kwaliteit staat bij Verzekering Vergelijken hoog in het vaandel. Daarom zijn wij aangesloten bij diverse organisaties welke de kwaliteit van Verzekering Vergelijken waarborgen.

Verzekering Vergelijken is aangesloten bij:

kifid ffp rpa

Verzekeringsmaatschappijen:

Aegon, Allianz, ASR, Avero, Bovemij, Delta Lloyd, De Goudse, Generali, Klaverblad, London Verzekeringen, Nationale Nederlanden, Reaal en Unigarant.


Meer informatie